Better Business Intelligence

BI in the Cloud

Altijd snel en veilig de juiste informatie bij de hand. Zodat u beter kunt presteren. Financieel, in de regio, in uw branche. Daarom kiest u voor Business Intelligence. Maar dan graag zónder grote investeringen en zorgen om beheer. En mét de schaalvoordelen en flexibele inzet van resources en kennis – naast alle ruimte voor uitbreiding in de toekomst. Met BI in the Cloud van Inergy haalt u die oplossing in huis.
BI in the Cloud biedt u op elk moment en vanaf elk device toegang tot betrouwbare analyses. Zelf dure state-of-the-art infrastructuur aanschaffen is niet nodig. Die staat namelijk al in onze twee datacenters in Hengelo. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens daar veilig zijn opgeslagen.

Uw informatie altijd bij de hand
Met BI in the Cloud beschikt u over geavanceerde tools voor analyse, rapportage en dashboards. U heeft uw informatie altijd en overal bij de hand. Als rapport, dashboard of KPI-scorecard. Per e-mail, op uw smartphone of tablet. Inergy maakt BI in the Cloud volledig op maat voor uw organisatie.

SAP partner
Werkt uw organisatie met SAP software? En wilt u de meerwaarde die Big Data en Analytics voor uw organisatie kan opleveren naadloos laten aansluiten op die architectuur? Dan ondersteunen wij u graag met onze Managed BI Services op SAP technologie. Samen met SAP ontzorgen we u volledig waar het Analytics en Business Intelligence betreft!

Wilt u altijd en overal over heldere inzichten, dashboards en rapportages kunnen beschikken op basis van cloud analytics? Neem dan contact op voor meer informatie.

.